Morgen vieren wij op school Koningsdag!

Groep 5 t/m 8 heeft een programma op de Krim. Er is aan de leerlingen gevraagd of zij op de fiets naar school komen zodat wij gezamenlijk naar de Krim kunnen fietsen. Tevens is besproken dat sportieve kleding en stevige schoenen handig kunnen zijn op deze dag.  Fruit en drinken graag mee in een tas.

De leerlingen krijgen deze dag een schoolshirt aan. Wij zoeken nog een vrijwilliger die deze wil wassen………

Voor de leerlingen van groep 1 t/m 4 is een sportief programma bedacht voor op school. Dit zal na de pauze plaatsvinden. Fruit en drinken mag dus gewoon mee.

600 jaar stad Texel

Op Texel zijn de activiteiten sinds 26 maart aan de gang. Op 28 april starten de activiteiten op school. Wij zullen deze dag om 8:30 uur openen met ¬†“De stadsomroeper”. U bent voor deze opening van harte uitgenodigd. De stadsomroeper zoekt daarna nog een lift naar Den Burg dus mocht u daarna naar Den Burg vertrekken en een plaatsje in de auto overhebben kunt u contact opnemen met meester Kees of juf Ingeborg.