LAATSTE OPROEP VOOR DE BSO
BSO de Perpermolen op Durperhonk ziet zich genoodzaakt per 1 februari te sluiten, bij gebrek aan kinderen. Om de BSO rendabel te maken, heeft Angela per dag (maandag en dinsdag) minimaal 8 kinderen nodig. Op dit moment zijn dat er minder.

Aangezien wij het als school heel jammer vinden wanneer de BSO verdwijnt, willen wij een laatste oproep doen aan alle ouders van onze school.
Heeft u interesse om uw kind naar de BSO te laten gaan op Durperhonk dan kunt u deze week uw kind nog inschrijven!
Informatie over de BSO kunt u krijgen bij juf Ingeborg of de leidster bij de BSO. Bij voldoende aanmeldingen kan de BSO op Durperhonk blijven bestaan!!!
Wanneer er te weinig kinderen zijn om de BSO in De Cocksdorp zijn, blijft de mogelijkheid bestaan om van de opvang in Oosterend gebruik te maken. Uw kind wordt dan met de bus van De Pepermolen opgehaald van school.

 

Juf Meline

Morgen (20 januari)  is juf Meline nog niet aanwezig op school. Juf Marjan zal de klas overnemen.

 

Podium

Ons podium van aankomende donderdag wordt,  i.v.m het ciculatievolleybaltoernooi van groep 7/8, een week verplaatst.

We houden nu donderdag 30 januari ons podium. Alle ouders en andere belangstellenden zijn weer van harte welkom!

 

Verjaardag juf Netty

Juf Netty zou haar verjaardag op 30 januari vieren. Wij hopen dat ze op dat moment weer gipsvrij is, alleen moeten dan alle spieren en pezen weer aan het werk.

Wij hebben besloten dat ze het die week nog even rustig aan gaat doen en dat haar verjaardag verplaatst wordt naar een andere datum.