De vakantie is begonnen!!!!

Na een gezellige ochtend van opruimen, het leeghalen van de klaslokalen en het nuttigen van de traditionele broodjes knakworst (met dank aan de ouderraad) hebben we in het lokaal van juf Heleen afscheid genomen van degenen die de school gaan verlaten. Natuurlijk van Koen, Babet, Marit, Robin, Shayna, Mariska, Imme, Leony, Lara, Femke, Karlijn, Esmee, Kirsten, Inez, Mirthe en Lis, onze groep 8, die we uitzwaaien omdat ze naar De Hogeberg gaan: Veel succes!! We hebben van Sterre van Uhm en Tatum de Lussanet afscheid genomen: Sterre gaat naar de Kompasschool en Tatum naar de Fontein. Heel veel plezier in Den Burg!

Van de juffen die weg gaan werd door middel van een prachtig lied van het team en een cadeau van de leerlingen afscheid genomen: Juf Cobi gaat thuis met haar man Erwin in de zaak aan de slag, Juf Marian gaat samen met haar man genieten van veel vrije tijd en leuke dingen doen. Juf Alinda gaat met juf Esther en juf Nel naar Den Burg om voor Schooltij te werken. Het was een leuk afscheid!!

Het team van Durperhonk bedankt alle ouders en andere betrokkenen voor het mooie en goede schooljaar, en wij wensen u een heel fijne vakantie,

team Durperhonk