CIRCUSDAG:                                                                                                                                                                   Donderdag a.s. vindt bij ons op school de circusdag plaats. Jos, van Circus Tadaa, komt met een bus vol met circusspullen naar school. Woensdagavond is van 20.00 tot 22.00 uur instructie voor alle begeleidende ouders en leerkrachten. De leerlingen worden donderdagochtend om 9.30 uur op school verwacht. Ouders voor wie het moeilijk is voor opvang te zorgen,er is kinderopvang op school. Alle leerlingen worden ingedeeld in groepjes die vanaf 10.00 uur kennis gaan maken met allerlei circusactiviteiten. ’s Middags wordt door alle leerlingen een act uitgekozen en ingeoefend. En tussen 14.00 uur en 15.00 uur is er een SPETTERENDE CIRCUSVOORSTELLING door de leerlingen. Ouders, oma’s en opa’s, buren, broers en zussen, kortom iedereen is van harte uitgenodigd de voorstelling bij te wonen. Bij mooi weer op het plein of op het voetbalveld, en bij slecht weer in de gymzaal. Om 15.00 uur zijn de leerlingen vrij, waarna er nog opgeruimd moet worden.

LAATSTE SCHOOLDAG:                                                                                                                                                          Vrijdag 5 juli is de laatste schooldag. De leerlingen worden gewoon om 8.30 uur op school verwacht. We gaan met elkaar de lokalen leeghalen en de klassen opruimen. Het traditionele broodje knakworst zal ook dit jaar niet ontbreken. Om 11.30 nemen de leerlingen afscheid van alle vertrekkende juffen (juf Esther, juf Alinda, juf Cobi, juf Marian en juf Nel).  Vanaf ongeveer 12.00 uur begint de vakantie, en kunt u ook afscheid nemen van de juffen.

GROEP 8                                                                                                                                              Groep 8 gaat de school verlaten. Dat zal niet ongemerkt voorbij gaan. De leerlingen van groep 8 moeten dinsdagavond om 19.00 uur verzamelen op de parkeerplaats van de Krim. Vanaf daar gaan ze naar school, waar de eindfilm vertoond wordt voor ouders en anderen  die een uitnodiging hebben ontvangen. Genodigden worden om 19.15 bij de rode loper bij de school verwacht. Aansluitend is het officiële gedeelte in de klas. Voor dit gedeelte zijn alleen de ouders van de leerlingen van groep 8 uitgenodigd.                                                                                                                               Woensdag gaat groep 8 samen met juf Marjanne, juf Nel en juf Marian eten in het Bikkelement. De leerlingen worden om 17.50 uur bij school verwacht. We gaan dan samen naar het Bikkelement.

TYPEWORLD

In het volgens schooljaar zal de typemethode “Typeworld” geïntroduceerd worden in groep 6.

Dit is een uitdagende en interactieve typecursus, die leerlingen blind leert typen met tien vingers.

 

We wensen iedereen een fijne vakantie met veel zon,

Team Durperhonk