Woensdag 3 juli is de Texelse Jongeren Vakantiekaart weer te koop. Deze wordt dit jaar georganiseerd door Stichting Young 4 Ever. Vanaf 16:00 uur is de kaart verkrijgbaar in jongerencentrum Time-out aan de Wilhelminalaan 1 te Den Burg. De kaart is voor jongeren in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar. De kaart is op de verkoop dag € 20,-. Na de verkoopdag € 22,-. dus wees er snel bij. De Texelse jongeren vakantiekaart heeft een beperkte oplage van 300 stuks.

De jongeren vakantiekaart bevat 4 bonnen, waardoor jongeren kunnen deelnemen aan vele verschillende activiteiten. Een activiteit kost 1 of 2 bonnen en de bonnen kunnen tot en met zondag 25 augustus gebruikt worden.

De activiteiten voor dit jaar zijn o.a: karten, paardrijden, kickboxen, mountainbiken, raften, power-kiten, bioscoop, klimpark en nog veel meer. Je kunt alle activiteiten en deelnemende bedrijven terug vinden in de folder, welke op alle scholen worden verspreid, en op onze website: ww.young4ever.nl. Voor vragen en overige info kunt u contact opnemen met Berber Kruger 06-44083613 of via info@young4ever.nl