Op deze prachtige middag werd door de Sport Service Texel weer de jaarlijkse voorronde voor het Panna-toernooi gehouden op ons schoolplein. De kinderen waren verdeeld in 2 poules; een onderbouw- ( groep 3-4-5) en een bovenbouwpoules ( groep 6-7-8). Er werd fanatiek gespeeld op de twee velden die speciaal voor deze gelegenheid waren opgebouwd. Alle deelnemers streden moedig voor de doelpunten of hier en daar een panna!

In de onderbouwpoule waren de poulewinnaars Ole-Pepijn en Karin, In de bovenbouwpoule Marnix en Koen. Zij mogen onze school vertegenwoordigen tijdens de finale op 30 juni in Den Burg.

Later werd nog gestreden om het schoolkampioenschap, dit werd in de onderbouw gewonnen door Wesley en Levi, in de bovenbouw door Toon en Kylian.

Een knappe prestatie!

De foto’s staan in het foto-album