WERKAVOND

Donderdag 30 mei,

Tijd: vanaf 17.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur

Momenteel zijn er op school een aantal klussen te doen. Omdat het team dat niet alleen kan, verzoeken we de ouders een handje te komen helpen. Een goede schoolomgeving is in ieders belang. En bij de ouders zit veel (des)kundigheid.                                                                                                                              

We hopen dat er veel mensen komen helpen, want vele handen maken licht werk. Oudere  broers en zussen, oma’s en opa’s zijn van harte welkom. Ook als u een uurtje kunt helpen, bent u van harte welkom. Spontaan aanschuiven kan altijd vanaf elk moment.                                                                                                                                      

Bij de ingang van de groepen 1 t/m 4 hangt een intekenlijst met de klussen die gedaan moeten worden. Voor een aantal werkzaamheden is het handig om in te tekenen en even samen met de leerkracht te bekijken of de benodigde materialen aanwezig zijn.                                                                                                                                       

 Voor het schoonmaak-, tuin- en verfwerk hebben we meerdere mensen nodig en het is fijn om van te voren te weten of er voldoende animo is.                                                                                     

Aangezien het gereedschap op school niet optimaal is, is het handig om eigen gereedschap mee te nemen.                                                                                                                                                            

Voor de mensen die willen helpen bij het schoonmaken is het handig om zelf een emmer mee te nemen.

Wij zorgen uiteraard voor de koffie en de thee, en voor wie vroeg is: er staat soep met een broodje klaar.

 

Met vriendelijke groet,

Team Durperhonk

 

 

 

KLUSSENLIJST

 

Picknicktafel+zitjes verven    
Knikkerpotjes verven    
Voetbalmuur verven    
Grasranden afsteken    
TL-lampen vervangen    
Gereedschapskast + kist reorganiseren Jaco en Mattijs  
     
Plafondplaten speellokaal leggenPlafondplaat magazijn leggen    
Knikkertegel plaatsen                          
Materialen groep 1,2 schoonmaken Netty  
Materialen groep 3,4 schoonmaken    
Slot magazijn groep 7,8 Repareren    
Plaat boven schuifdeur 1,2 Schoonmaken    
Planken boekenkast hal verlagen    
Kasten vide afvoeren