SCHAATSEN

 

Beste ouders/verzorgers,

Het vriest al een paar dagen. Een aantal kinderen heeft al geschaatst bij de Robbenjager. De ijsclub is reuze enthousiast, en hoopt dat de ijsbaan dit weekend open kan. Dat zou geweldig zijn!!

Als de ijsbaan open gaat en het vriesweer aanhoudt, willen we met de kinderen van groep 3 t/m 8 aanstaande dinsdag de 22e ’s middags gaan schaatsen onder leiding van juf Sandra, ipv ’s morgens gymen.

We vertrekken om 12.45 uur van school en lopen samen naar de ijsbaan. We blijven daar tot 14.15 uur en gaan dan met de kinderen terug naar school. Wanneer uw kinderen op de ijsbaan mogen blijven, moet u dat even aan ons doorgeven. Kinderen, van wiens ouders wij geen bericht ontvangen, nemen wij  mee terug naar school.

In principe is het schaatsen voor de kinderen uit groep 3 t/m 8. Juf Netty blijft op school met de kleuters. De kleuters mogen wel met hun ouders gaan schaatsen. U kunt dan om 12.45 uur met de andere groepen mee naar de ijsbaan lopen. Alle andere ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom om mee te genieten.

Dus haal alvast de schaatsen uit het vet……

 

Heeft u vragen, neem dan even contact  met ons op!

Fijn weekend,

 

Team Durperhonk