De kerstkaartenactie van alle Texelse basischoolleerlingen komt tot een eind. De kinderen hebben allemaal erg hun best gedaan om de kaarten te verkopen en natuurlijk is iedereen erg nieuwsgierig hoeveel geld we hiermee ingezameld hebben.

Komende woensdagmiddag 19 december wordt bekendgemaakt hoeveel de verkoopvan de kaarten heeft opgeleverd voor het goede doel. Dat gebeurt om 13.30 uur bij het glazen huis op de Groeneplaats in Den Burg. Evelien Bosch, presentatrice van Z@PP Live, maakt daar bekend hoeveel het geworden is.

Het zou leuk zijn als daar veel publiek bij aanwezig is. Helaas kunnen de kinderen van groep 5 t/m groep 8 van onze school daar niet bij aanwezig zijn omdat dat voor ons een gewone schooldag is, maar de kinderen van groep 1 t/m groep 4 zijn met hun ouders natuurlijk van harte welkom!