Beste ouders/verzorgers,

Aanstaande maandag 11 december start de verkoop van de kerstkaarten, die door de kinderen van Durperhonk zijn gemaakt. Uw zoon/dochter krijgt drie pakketjes mee: twee met de acht kaarten van onze school en één met elf kaarten van alle Texelse basisscholen. Beide pakketjes kosten € 5,– per stuk. De opbrengst is voor Serious Request (Het Glazen Huis), die het schenkt aan Het Rode Kruis, in het kader van tegengaan van babysterfte in de derde wereld.

Op Texel heeft een aantal DJ’s het initiatief genomen om een Texels Glazen Huis te organiseren en allerlei activiteiten te bedenken die geld opleveren, dat dan vervolgens naar het “echte Glazen Huis” in Enschede wordt gebracht. De kerstkaartenactie is door de DJ’s Marco van Sambeek en Ricardo de Graaf bedacht en heel goed opgepakt door alle Texelse basisscholen. Geen wedstrijd wie het meest verkoopt, maar alle Texelse basisschoolkinderen die hun steentje bijdragen aan dit mooie doel.

Een prachtige kerstgedachte: allemaal samen voor het goede gaan!

 

De actie duurt een week, maar omdat onze kinderen donderdag en vrijdag vrij zijn, moeten wij het dus in drie dagen doen!!! Dat moet kunnen, volgens ons. Wij vragen dan ook uw medewerking hierbij. We hopen dat u één of twee pakketjes wilt kopen of als dat nodig is uw zoon of dochter helpt met de verkoop en erop toeziet dat het geld zo snel mogelijk op school komt. Het kan bij de eigen juf ingeleverd worden.

Alvast heel hartelijk dank voor uw medewerking,

 

Team Durperhonk

 

MAANDAG START VERKOOP KERSTKAARTEN SERIOUS REQUEST