Beste ouders/verzorgers,

Vrijdag 20 juli is de laatste schooldag. We sluiten samen het jaar met een gezellig programma af. We beginnen ’s morgens met een Vossenjacht in het dorp. De leerlingen worden in groepjes ingedeeld en gaan samen op pad.Wanneer we weer op school zijn, wordt er met alle leerlingen en het team afscheid genomen van juf Aya en juf Inge. Vervolgens is het tijd voor onze traditionele broodjes knakworst.Om 12.00 uur bent u van harte welkom om afscheid te komen nemen van juf Aya en juf Inge. Ook de leerlingen van groep 8 maken dan hun afscheidsronde.De leerlingen gaan om plm. 12.15 uur naar huis.

Mochten wij u niet meer zien, dan willen wij u ontzettend hartelijk bedanken voor alle hulp, die wij van u dit jaar hebben mogen ontvangen, in welke vorm dan ook. We zijn daar heel blij mee, en hopen ook het volgend schooljaar daarop weer een beroep te mogen doen.

Wij wensen u allen een heel plezierige zomervakantie en tot 3 september!!

Hartelijke groet,

Juf Marian, Juf Marjanne, Juf Netty,  Juf Cobi, Juf Inge, Juf Aya, Juf Heleen, Juf Esther, Juf Sandra en Juf Nel