Beste ouders/verzorgers,

De groepsindeling voor het volgend schooljaar is rond. We nemen afscheid van juf Aya en juf Inge. Dat heeft u in de laatste nieuwsbrief kunnen lezen. Nu we weten wie hun vervangers worden, kunnen we de gehele indeling bekendmaken.

De meeste groepen houden dezelfde leerkracht, zoals u ziet. In groep 5/6 komt juf Meline v. d. Honing. U kent haar natuurlijk als de moeder van Ilse en Pelle. Juf Meline werkte eerder op de Bruinvis in Oudeschild. Nu heeft zij er voor gekozen om bij Durperhonk te werken in 5/6. Wij heten haar van harte welkom en wensen haar een plezierige tijd bij ons toe.

De vervanging voor juf Netty en juf Heleen op de maandag en woensdag, gaat ingevuld worden door juf Cocky den Duyf. Juf Cocky geeft al enige jaren regelmatig les op de Thijsseschool en heeft veel ervaring in de onderbouw. Ook haar wensen we een fijne tijd toe op Durperhonk. Samen gaan we er weer tegen aan het volgend schooljaar!!

 

Groepsindeling 2012 – 2013

 groep 1/2  groep 3/4  groep 5/6  groep 7/8

IB

onderwijsass
maandag  juf Cocky  juf Heleen  juf Meline  juf Marian     juf Cobi
dinsdag  juf Netty  juf Heleen  juf Meline  juf Marjanne  juf Marian     juf Cobi
woensdag  juf Netty  juf Cocky  juf Meline  juf Marjanne  juf Marian
donderdag  juf Netty  juf Heleen  juf Meline  juf Marjanne     juf Cobi
vrijdag  juf Netty  juf Heleen  juf Meline  juf Marjanne

 

De compensatiedagen/uren van juf Meline worden ingevuld door juf Marian.

 

Team Durperhonk