Weeksluiting groep 7/8 en lesmiddag OSG Hogeberg:

De weeksluiting van groep 7/8, volgende week vrijdag 15 juni, wordt verplaatst naar vrijdag 29 juni (zie agenda).

Op vrijdagmiddag 15 juni is namelijk de lesmiddag voor groep 8 op de Hogeberg gepland. Deze middag is een voorbereiding op het volgend schooljaar. De leerlingen maken kennis met hun toekomstige klasgenoten, dat is best spannend. Binnenkort krijgen ze hun nieuwe klasindeling te horen. Voor de lesmiddag ontvangen ze nog een uitnodiging.

Het is de bedoeling dat de leerlingen van groep 8 vrijdag 15 juni om 11.45 uur naar huis gaan, zodat ze de gelegenheid hebben om rustig te eten en dan op de fiets naar Den Burg te vertrekken. Ze moeten op eigen gelegenheid naar Den Burg. Het is niet de bedoeling dat de leerkracht of ouders op De Hogeberg aanwezig zijn. De leerlingen moeten zich om 13.25 uur melden in de centrale ruimte van De Hogeberg.

We wensen onze groep 8 leerlingen veel plezier bij dit spannende avontuur!!

 

Boeken!!

We hebben nog een aantal dozen met boeken staan van de fancy fair. Het is de bedoeling om deze boeken aan een rommelmarkt te schenken. Alvorens we dat doen, willen we onze leerlingen de gelegenheid geven om wat boeken voor thuis uit te kiezen. Dat doen we vrijdag 15 juni om 11.45 uur. Wanneer u als ouder de keuze wilt begeleiden van uw jongere kind (groep 1 t/m 4) bent u van harte welkom.

 

Team Durperhonk