Beste ouders en verzorgers,

De nieuwtjes en activiteiten voor de maand juni.

 

Pannatoernooi:

Na de grote successen van afgelopen jaren organiseert Sportservice Texel ook dit jaar weer het Texels panna kampioenschap. De bedoeling van de activiteit is dat alle Texelse leerlingen, ingedeeld op leeftijd (groepen 3,4 en 5 en groepen 6,7 en 8) tegen elkaar strijden.

Voordat het Texels Kampioenschap panna plaatsvindt, zijn er op elke school voorrondes in de verschillende categorieën. Deze voorrondes duren ongeveer anderhalf uur, afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Bij ons vinden die voorrondes op 7 juni om 14.45 – 16.15 uur plaats, op het schoolplein.

Er wordt 2 tegen 2 gespeeld en een wedstrijdje duurt maximaal drie minuten. Na drie minuten wordt er gekeken welk team de meeste doelpunten gescoord heeft. Het spel kan eerder beëindigd worden door het maken van een panna.

De nummers 1 en 2 per categorie plaatsen zich voor de Texelse Kampioenschappen die zondag 1 juli aanstaande op de Groeneplaats in Den Burg plaatsvinden van 13.00 – 17.00 uur. De inschrijfformulieren hangen op school, bij de ingangen. Zoek een partner en geef je op!!!

 

Rabobank fietsen:

Zaterdag 16  juni doet een groot deel van het team mee  aan de sponsortocht van de Rabobank. Met deze fietstocht kunnen verenigingen (en ook scholen) geld verdienen. Dat gaan wij dus ook doen! We hopen op mooi weer!

 

Sportdag 5/6:

Ook dit jaar hebben de groepen 5 en 6 een sportdag in het zwembad. Deze is dinsdag 19 juni gepland. Mocht het erg slecht weer zijn, wordt de sportdag een week uitgesteld. Er is een verdeling gemaakt voor de ochtend en de middag. Onze groep 5/6 is ’s morgens ingedeeld. Als u zich wilt opgeven om te rijden, kunt u dat bij juf Aya melden. Alvast hartelijk bedankt!

 

Schoolreisjes:

Groep 5/6 is 22 mei op schoolreis geweest. Het was een gezellige dag met prachtig weer. ’s Morgens hebben ze spelletjes gedaan op het strand, daarna een overheerlijke pannenkoek gegeten bij de Catharinahoeve en tot slot ’s middags genoten van een boeiend toneelstuk, midden in het bos. Een zeer geslaagde dag!

Groep 3/4 gaat 14 juni op schoolreis. Het wordt een gezellig dagje Texel. Groep 1/2 heeft het voornemen op maandag 18 juni te gaan, afhankelijk van het weer! Allemaal veel plezier!!

 

Lang weekend en studiedag:

Omdat we een lang schooljaar hebben, is er nog een lang weekend vrij gepland. Dat begint op donderdag 21 juni, met een studiedag voor het team. De studiedag staat in het teken van de voorbereiding op het volgend schooljaar. Het afgelopen jaar wordt geëvalueerd en er worden afspraken voor het schooljaar 2012 – 2013 gemaakt. Ook vrijdag 22 juni en maandag 25 juni zijn de kinderen vrij. Zij moeten dinsdag 26 juni weer naar school!

 

Cito-engels groep 8:

Groep 8 doet op dinsdag 12 juni mee aan een Cito-toets engels. Dit is bij wijze van proef, om te kijken welke opbrengst de lessen engels in de bovenbouw hebben.

 

Rooster overblijfhulp ouders juni 2012 (zie ook informatieboekje)

Ma 4               fam. Kuiter

Di 5                 fam. Kuiter

Do 7                fam. Lakeman

 

Ma 11             fam. Lakeman

Di 12               fam. Dieks (wijziging, ivm verhuizing fam. v/d Plas)

Do 14              fam. Kruk (wijziging, ivm verhuizing fam. v/d/ Plas)

Ma 18             fam. Poth

Di 19               fam. Poth

Do 21              fam. Graaf

 

Di 26               fam.Graaf

Do 28              fam. Graaf

Indien u wilt ruilen, dan dient u daar zelf zorg voor te dragen. Wilt u dan zo vriendelijk zijn om de wijzigingen door te voeren op het rooster, wat hangt op het white board bij de ’onderbouw’, zodat de leerkrachten weten op welke ouders ze kunnen rekenen?

 

Rooster hulpouders oud papier juni 2012 (zaterdag 2 juni)    

fam. Martijn Smit                

fam. Rodenburg                  

fam. v Onzen

fam. Schermel

fam. A. Boon

fam. Pordzik

Graag ook het papierhok bij school leeghalen!!!

Van degenen met dikgedrukte naam wordt verwacht dat ze met een auto + aanhanger komen. Verdere informatie kunt u in het informatieboekje lezen. Er liggen in het papierhok netten om de aanhangers eventueel af te dekken.

 

Namens het team,

Juf Nel