Op schoolreis met groep 5/6. Om half negen zijn we naar Paal 12 gereden en hebben daar spelletjes op het strand gedaan. Het mooie weer maakte dat het heel goed uit te houden was op het strand. Voetballen in tweetallen is toch moeilijker dan je denkt. Je moet wel heel goede afspraken maken, om dat te laten lukken. Jammer dat die hoepel niet af mocht…
Sokgooien met de oude sokken van juf Aya (mét gaten…), was leuk. Meestal kwam ie heel ver (en soms ook niet). Het is toch even wennen hoe je dat nu het beste kunt doen. We hebben het handdoekspel gedaan: twee groepen achter twee lijnen, die 10 meter uit elkaar liggen. De handdoek in het midden moet worden gepakt en je scoort 2 punten als je weer achter je eigen lijn kunt komen, zonder getikt te worden. Word je wel getikt heb je geen punten, maar krijgt de tikker er één.
En oh ja, wie had nou toch het ‘grootste’ zandkasteel????

We waren nog niet moe en gingen lekker spelen in de speeltuin bij Catharinehoeve, voor en na de pannenkoek. En toen het bos in. Heerlijk in de schaduw, dachten we, maar we zaten toch nog volop in de zon. Het toneelstuk “Bomen en Bezems” van het bostheater van Ecomare. Erg leuk en op een prachtige locatie, zo midden in het bos.

Waren we nu wel moe?? Jawel. Lekker moe, maar voldaan naar huis. Een heerlijke schoolreis, om nog eens aan terug te denken.

109.jpg