Fancy Fair.

Tijdens de fancy fair zijn spulletjes  van ouders gebruikt. Niet alle ouders hebben hun spullen terug. Wilt u even kijken of u schaaltjes o.i.d. heeft die niet van u zijn?  Mist u ook nog iets, wilt u dat dan even aan de school doorgeven?

 

Touwtje springen.

Op donderdag 26 april doen we met de hele school mee aan de wereldrecordpoging touwtje springen. We beginnen om 11.30 uur, en we springen 10 minuten.  Aanmoedigingen zijn van harte welkom. We hopen natuurlijk op een nieuw wereldrecord.

 

Klassenlunch.

Op donderdag 19 april doen de groepen 7 en 8 mee aan de landelijke klassenlunch. De leerlingen  van groep 7 en 8 hoeven die dag  geen brood mee te nemen naar school, daar wordt voor gezorgd.

 

Texelse Courant.

Op vrijdag 13 april gaan de groepen 7 en 8 in het kader van het jubileum van de Texelse Courant naar den Burg voor een bezoek aan de Texelse Courant.  De leerlingen moeten gebracht en gehaald worden. Vertrek van school om 8.30 uur, en vertrek uit den Burg om 10.00 uur. Er zijn nog onvoldoende auto’s  om 33 leerlingen te vervoeren. Als u kunt rijden, graag doorgeven aan juf Marjanne.