Ik ga in deze brief even wat over mezelf vertellen. Wat mijn hobby’s zijn, waar ik vandaan kom, wat voor werk ik doe etc.

Mijn naam is Sabine Bakker, ik ben 17 jaar oud. Ik ben opgegroeid op Texel, en daar woon ik nu nog steeds. Doordeweeks zit ik in een gastgezin in Koedijk. Ik heb voor deze opleiding VMBO kaderberoepsgerichte leerweg zorg&welzijn gevolgd. Ik doe nu de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 op het Horizoncollege in Alkmaar. Ik vind deze opleiding tot nu toe goed bevallen. Ik leer heel veel over het vak. Ik ga donderdag 16 februari voor het eerst op stage. Deze stage is op het Durperhonk. Ik ga stagelopen in groep 1 en 2. Ik verheug me daar enorm op. Ik ben iemand die heel erg open staat voor nieuwe dingen. Veiligheid staat bij mij op nummer 1. Verder ben ik heel behulpzaam. Ik wil de kinderen een veilige plek bieden. Ik heb pas maandag te horen gekregen dat ik bij u ga stage lopen, maar verheug me er enorm op!

 

Ik zal nu wat over mijn hobby’s en werk vertellen.

Ik doe aan kitesurfen. Dat is mijn grootste passie. Het is heel erg leuk omdat je lekker buiten bent, en al je spieren traint. Het is heel agressief. 1 foutje wordt meteen afgestraft. Ik doe deze sport samen met mijn vriendje. Verder hou ik ook van shoppen en uitgaan. Ik werk bij Jumbo. Dat is een supermarkt. Ik vind het werk niet zo heel bijzonder. Maar ons team is heel erg gezellig. Dus ik ga met plezier naar mijn werk. Ik werk iedere zondagochtend van 9-1.