De teams van alle Texelse basisscholen zullen op woensdagmiddag 22 februari aanwezig zijn bij de kick-off van de Texelse Duurzamen Leerlijn voor het basisonderwijs. Voor de groepen 1 t/m 8 zijn door de educatieve dienst van Ecomare  thema’s ontwikkeld, zoals water, energie en natuur, die onderling en aan andere thema’s gekoppeld kunnen worden, allen in het kader van duurzaamheid.

 

Deze middag is gepland op woensdag, omdat de meeste leerlingen van de Texelse basisscholen op woensdagmiddag geen les hebben. Bij ons op Durperhonk is dat voor de bovenbouw (groep 5/6 en 7/8) wel het geval. Om toch met alle leerkrachten bij deze middag in Ecomare aanwezig te kunnen zijn en de workshopes te kunnen volgen, maken we gebruik van de marge-uren die de groepen 5/6 en 7/8 nog hebben. Dat betekent dat deze leerlingen woensdag 22 februari om 12.15 uur vrij zijn. Het is een extra vrije middag en we hopen dat wij u hiermee niet voor problemen stellen.

Team Durperhonk