Indoor Atletiekcircuit

Donderdag 20 oktober vindt er tussen 10.00 uur en 11.30 uur een indooratletiekcircuit plaats in sporthal Ons Genoegen in Den Burg. Dit spektakel wordt georganiseerd door Sportservice Texel in samenwerking met AV Texel. Graag willen wij de kinderen van Texel uit de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen kennis laten maken met atletiek. Tijdens het atletiekcircuit komen dan ook verschillende onderdelen van atletiek aan bod zoals hoogspringen, hordelopen, sprinten, estafette, speerwerpen en kogelstoten. De kinderen zullen zich aan elkaar gaan meten op deze onderdelen. Aan het einde van de ochtend zullen de winnaars van de onderdelen bekend gemaakt worden.

Kinderen kunnen zich in groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 kinderen opgeven. De verdeling van jongens en meisjes maakt niet uit. Opgeven kan tot woensdag 19 oktober.

Er kan opgegeven worden┬á binnen 2 categorie├źn: onderbouw (groepen 3, 4 en 5) en bovenbouw (groepen 6, 7 en 8) via de website: www.sportservicetexel.nl.