Maandag 26 september organiseren OR/MR en team van onze school de algemene ouderavond in combinatie met de informatieavond in de groepen.

Wilt u deze datum in uw agenda zetten? U ontvangt binnenkort een uitnodiging.

Oproep:

Omdat Claudia Kuiter uit de ouderraad stapt, roepen wij ouders op, zich kandidaat te stellen voor onze ouderraad. Als u daar iets voor voelt, kunt u zich tot aanvang van de algemene ledenvergadering opgeven bij de voorzitter Chris de Lussanet. Zijn telefoonnummer staat in het informatieboekje.

Onze ouderraad bestaat uit zeven personen. Zij hebben als belangrijke taak het contact tussen ouders en school te bevorderen. Tevens houden zij zich bezig met het organiseren van allerlei activiteiten zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen, het eindejaarsfeest e.d.

U kunt verdere informatie inwinnen over de taken bij de huidige OR-leden, zie het informatieboekje.

Chris de Lussanet